Heminredningsskolan

Interiör och trender för hemmet

Professionell hjälp för flyttstädning i Stockholm

Att flytta är alltid ett bestyr, och det tar en hel del tid och planering. Först gäller det att rensa ut vad man vill ta med sig till det nya hemmet, sen ska allting packas på ett bra sätt, och sist men inte minst ska man flyttstäda. Om man ska flytta inom Stockholm finns det en mängd firmor som kan hjälpa till med flyttstädningen. Att anlita städhjälp externt har många fördelar, men just vid flytt är det enkelt att se varför det är skönt att få tid över till annat. Man får tid över till att packa i lugn och ro och att samtidigt börja planera för sitt nya hem. Besök sidan för information om flyttstädning i Stockholm och övriga områden.

Därför måste man flyttstäda

När man lämnar en bostad behöver man se till att den är i fräsch, i gott skick och ser bra ut för den som ska flytta in. Det är enkelt att förstå varför man behöver flyttstäda om man vänder på det: Genom att föreställa sig att man flyttar till sitt nya hem och det är dammråttor i hörnen och fläckar i toaletten blir det tydligt varför flyttstädning är så viktigt. Det känns dessutom bättre att man städar upp sin egen smuts än någon annans.

Jämför olika städfirmor i Stockholm

Innan man bestämmer sig för vilken städfirma i Stockholm som man vill använda sig av bör man ta fram flera offerter för olika företag. Ofta ingår olika saker, och slutpriser är inte alltid den enda indikationen på vilken städfirma som är billigast eller bäst. Kolla upp vad som ingår i erbjudandet och jämför sedan priserna. Bra saker att titta på vid jämförelse av städfirmor är:

  • Totalpris
  • Kundomdömen
  • Ingår städartiklar?
  • Ingår ansvarsförsäkring?
  • Gäller RUT-avdraget?
  • Erfarenhet hos personalen

Bra tips vid flyttstädning

En bra sak att tänka på inför sin flyttstädning är att börja i tid. Även om man ska utföra städningen själv eller ta professionell hjälp är det viktigt att inte vänta till sista dagen med att utföra flyttstädningen, eftersom det då ökar risken för en slarvig städning. Att kolla upp vilken städfirma i Stockholm man vill använda sig av i god tid innan man ska flyttstäda är en bra idé, de kan nämligen bokas upp. När man bestämt sig för att städfirma är det bra att boka i förväg för att sedan kunna tänka på annat.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2024 Heminredningsskolan

Tema av Anders Norén