Heminredningsskolan

Interiör och trender för hemmet

Tryggt och snyggt med Woodsteel säkerhetsdörrar

Säkerhetsdörrar är idag ett måste för de som vill känna sig trygga i sitt hem. Det kan handla om att byta ut en lägenhetsdörr, en ytterdörr till ett hus eller en entrédörr till ett flerbostadshus. Woodsteel säkerhetsdörrar är tillverkade av säkra och robusta material, men detta utan att dörren behöver se klumpig ut. Ofta tänker man att man inte kan få både en snygg och säker dörr, men det går alldeles utmärkt. Säkerhetsdörrarna från Woodsteel har en träpanel som kan utformas och utsmyckas så att den passar kundens stil och smak.

Stålstomme med träpanel

Det som gör Woodsteel säkerhetsdörrar unika är just det namnet skvallrar om: de är tillverkade i stål men har en yta av trä. Träpanelen ligger ovanpå stålet i skenor med kantlister och är alltså inte fastlimmad. Detta är viktigt eftersom trä är ett organiskt material och lätt rör på sig vid förändrad luftfuktighet. Dessutom ger detta kunden möjlighet att byta ut sin träpanel för att få ett helt nytt utseende på sin säkerhetsdörr. Några av de mest populära träslagen i panelen är

  • Mahogny
  • Ek
  • Valnöt
  • Björk

Klassiska eller moderna detaljer

Säkerhetsdörren behöver ofta utformas med beslag och detaljer precis som en vanlig dörr. Ofta vill man att lås, handtag och brevinkast passar bra ihop med resten av byggnadens dörrar, och detta kan Woodsteel hjälpa sina kunder med. Detaljerna finns i både modern och klassisk tappning och man kan välja mellan en rad olika designer. Beslagen är mycket viktiga eftersom de ger dörren en unik karaktär och därför bör de vara av god kvalitet.

Woodsteel säkerhetsdörrar – en modern lösning

Woodsteels säkerhetsdörrar har dessutom andra mer moderna lösningar såsom elektroniska lås som kan kopplas direkt till mobilen. Systemet LINX kan installeras fristående till säkerhetsdörren och detta drivs av automatisk intelligens som gör att användaren kan anpassa den efter sina egna behov och användning. Man kan alltså själv välja vilket beteende man vill att dörren ska ha.

Något annat som gör Woodsteels säkerhetsdörrar unika är att de samarbetar med tillverkaren Torteloro & Re som är ledande på den europeiska marknaden. Genom detta samarbete levereras alltid högsta kvalitet och samtidigt moderna lösningar som inte på något sätt kompromissar bort dörrens utseende.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2024 Heminredningsskolan

Tema av Anders Norén