Heminredningsskolan

Interiör och trender för hemmet

Fototapet

Fototapet är ett effektivt sätt att skapa en coolare miljö på en annars vanlig och lite tråkig vägg. Med en fototapet kan du ge ditt hem, kontor eller butik en känsla av att befinna sig någon helt annanstans. För besökare till din butik eller kontor kan du med en fototapet ge dem en starkare connection till just ditt företag. En fototapet som verkligen andas företaget och deras vision eller platser som man vill associeras med.

En världskarta, en fin skog, sjö eller kända motiv. Grand Canyon, Manhattan, Paris, London, Kinesiska muren eller universum, vårt solsystem och dess planeter. Vad som helst går att få upp på en vägg helt enligt den egna fantasin och önskemålet. Även kända tavlor eller målningar går givetvis också att få till. En fototapet kan även skapa illusioner då man kan jobba med vinklar och djup, för att beroende på var man står få till något som ser helt olika ut från olika sidor.

Incitament för att lägga till en fototapet i hemmet

  • Skapa en personlig touch till ett specifikt rum
  • Lägga upp en favorit-bild från någon resa
  • Ge en naturkänsla med ett motiv med en bergskedja eller annat landskap
  • Skapa inspiration till ett annars vanligtvis sterilt och likartat hemmakontor
  • Göra en slags graffitti-vägg där barnen kan gå loss och använda sin kreativitet

Priser på fototapet

Som med allt annat finns det ingen exakt prisangivelse utan det beror på vilket företag, storlek och detaljrikedom man vill ha på sin fototapet. Ett känt byggvaruhus erbjuder 8 bitar, 366x254cm, inkl tapetklister till priser från 750 kronor, så det kan man ha som en markör i alla fall kring vad det kan kosta. Så låt fantasin flöda. Med en fototapet kan du ge ditt hem, kontor eller butik en känsla av att befinna sig någon helt annanstans.

Till dessa fototapeter kan du antingen köpta tjänsten att någon kommer dit och sätter upp den åt dig men mer vanligt är att man gör det själv då det är både billigare och dessutom kan vara ganska roligt att ordna till med själv i hemmet. De flesta som säljer tapeten säljer även tejp, tapetklister, tapetkniv, tapetutjämnare, tapetroller och klisterborstar med mera.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2024 Heminredningsskolan

Tema av Anders Norén